Луната в знак Дева до 23:47ч на 14 април Хората са на делова

...
Луната в знак Дева до 23:47ч на 14 април
Хората са на делова
Коментари Харесай

Благоприятен ден за изчистване на кармата и разплитане на противоречията


Луната в знак Дева до 23:47ч на 14 април

Хората са на делова вълна и се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Проявява се прецизност във всичко, но и блян към съвършенство, повече критично и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Развитие на търговията на дребно. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Луната излиза на луфт от 21:12ч до 23:47ч, когато се реалокира в символ Везни.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 17:30ч на 14 април (от 16:20ч на 13 април)

Денят е тайнствен и нееднозначен. От една страна, тринадесетият лунен ден се характеризира със самсара, връщане към естественото. В този ден предишното може да ви настигне. В живота ви ще се появят хора, за които към този момент сте били подготвени да забравите. Същите събития, които към този момент сте следили в предишното, могат да се случат още веднъж. Има късмет да повторите грешките си, „ да настъпите същото весло “, както се споделя. Връщането на миналото напомня за някаква незавършена работа. Опитайте се дапремахнете всичко, което ви дърпа назад и да се отървете от бремето на предишното.

Денят е добър за интензивно другарство. Общителните хора през днешния ден ще бъдат сполучливи. Колективната работа ще бъде ползотворна. Може да получите информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред. 

Днес е удобен ден за изчистване на кармата и разплитане на несъгласията. Можете да ревизирате положението на вашата карма, като просто наблюдавате събитията от предишния ден. Ако са сходни на събитията от през вчерашния ден, значи вашата карма е в ред.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Липсата на полово предпочитание в този момент или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си. 

Посетете сауна или салон за хубост. Днес в тялото се обновяват всички витални сили, протичат процеси на подмладяване. Всяка козметична процедура ще бъде добре пристигнала. 

Следва 14 лунен ден от 17:30ч на 14 април до 18:41ч на 15 април - Денят е добър за начало на значими каузи. Успехът ще ви съпътства. 

Слънчев календар – 25 слънчев ден – Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на връзките, за амнистия. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР